Xiaomi tablet kopen? Bekijk deze tips

Xiaomi Inc. heeft heel snel naam gemaakt met haar kwaltitatief goede smartphones. Ze hebben het echter niet daarbij gelaten en richten zich ook op ontwikkeling van andere producten, waaronder tablets. Voor degenen, die overwegen een tablet bij Xiaomi te kopen, hebben wij hier alvast de beste drie Xiaomi tablets.

Xiaomi Mi Pad 2

Dit model bevat alle opties, die je in een tablet wilt zien. Zo heeft de Mi Pad 2 een 7.9inch touchscreen, 2GB aan RAM en nogal wat opslagcapaciteit, nl. 16GB. Verder kun je er leuke fotos mee maken, de Mi Pad 2 heeft er zowel een back als front camera. Daarnaast zijn er de bekende verbindingsopties als Bluetooth, WiFi, etc.

Xiaomi Mi Pad 2 (windows)

Deze tablet verschilt in feite niet veel van de Mi Pad 2; je hebt er ook weer een 7.9inch scherm, evenveel RAM en opslagcapaciteit, front en back cameras, de mogelijkheid om er een sim – kaart in te plaatsen, Bluetooth en WiFi opties, etc. Waar dit model echter beter in is, is dat hij werkt met Windows 10. Hierdoor kun je heel wat meer dingen doen met je tablet.

Xiaomi Mi Pad 3

Het verschil tussen de Mi Pad 2 en dit model, ligt in de aangepaste, betere gebruikersopties. Het scherm is evengroot, 7.9inch. Echter heeft de Mi Pad 3 een grotere RAM en opslagcapaciteit, je krijgt er 4GB aan RAM en 64GB aan opslagcapaciteit. Verder werkt de Mi Pad 3 met Android 6.0 en kan hij, vanwege de batterij capaciteit, wat langer mee. Tenslotte heeft dit model naast Bluetooth en WiFi, ook USB OTG mogelijkheid.

Tot slot

Voor de allernieuwste tablet, kun je nu ook terecht bij Xiaomi. Zij hebben een aantal goede modellen, die zeker voldoen aan de vraag en bovendien redelijk geprijsd zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.