Sim only abonnementen vergelijken

Een sim only abonnement is een abonnement met alleen maar een simkaart en word dan ook niet afgesloten in combinatie met een mobiele telefoon. Een sim-only abonnement is een goedkoop telefoon abonnement zonder een telefoon. Doordat je elke maand geen kosten hoeft te betalen voor de telefoon ben je dus een heel stuk goedkoper uit. Het verschil in prijs tussen een normaal abonnement en een sim-only abonnement is dan ook erg groot. Sim only vergelijken bied jou de mogelijkheid om het goedkoopste abonnement aan te schaffen.

Verschillende soorten sim only abonnementen & verschillen

De sim-only abonnementen zijn erg goedkoop. Zo is het mogelijk om al vanaf 3 euro per maand een sim-only abonnement aan te schaffen. De sim-only abonnementen verschillen dan ook op basis van het aantal belminuten, het aantal sms’jes dat je kunt versturen en ontvangen, en ook hangt het af van de data. Door sim-only vergelijken kun je meteen zien wat de verschillen zijn tussen de abonnement. Een belangrijk verschil is bijvoorbeeld de looptijd van het abonnement. Sommige abonnementen zijn maandelijks opzegbaar, en dus kun je hierna weer makkelijk en snel overstappen naar een andere provider. Op het moment dat je een abonnement voor 2 jaar afsluit, ben je hier voor 2 jaar verplicht. Je kunt dit abonnement dan ook vaak niet tussentijds opzeggen. Ook is er nog een ander verschil met het afsluiten van de sim-only abonnementen. Waarschijnlijk heb je al een telefoonnummer op dit moment. Wanneer je graag ditzelfde nummer wilt behouden, en dus wilt meenemen naar je nieuwe provider is het belangrijk om te kiezen voor nummerbehoud. Dit houd in dat je oude nummer word meegenomen naar je nieuwe provider. Veel klanten vinden dit erg fijn, omdat vrienden/ familie / collega’s hun dan gewoon op hetzelfde nummer kunnen bereiken. 

Het juiste sim only abonnement voor jou

Het beste sim-only abonnement verschilt veel per persoon. Door eens een paar maanden te kijken naar je maandelijkse verbruik krijg je een goed idee hoeveel belminuten jij nodig hebt, hoeveel sms’jes je verstuurd en ook het aantal mb’s internet is goed uit te achterhalen. Sim only vergelijken is wat er nu moet gebeuren. Probeer altijd een iets ruimere bundel in te vullen dan wat je werkelijke gebruik is. Vervolgens kun je door sim only vergelijken de verschillende providers zien, en ook meteen zien wat hun prijzen zijn. Kies er voor om te sorteren op basis van bijvoorbeeld prijs (laag naar hoog). Ook kun je sorteren op basis van contract duur, en ook op basis van recensies.

Bron: Overstappen.nl – mobiele telefoon providers vergelijken

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.