Top 3 powerbanks voor 2018

 

Het is heel vervelend wanneer je telefoon leeg is terwijl je hem juist hard nodig hebt. Dit kan je overkomen tijdens een belangrijk telefoongesprek. Wanneer je reist met het openbaar vervoer is het onmogelijk om de vertrektijden op te zoeken. Dit zijn een aantal momenten waar je liever niet mee te maken krijgt. Voor dit probleem is er een handige oplossing. Je kan gebruik maken van een powerbank. Deze moet je via het stopcontact opladen en is daarna te gebruiken om je hele telefoon weer op te laden. Maar om je een idee te geven welke powerbanks je het best kan gebruiken zetten we er een aantal voor je op een rijtje.

Beste power bank

Een powerbank is heel erg handig in gebruik. Over het algemeen zijn de meeste powerbanks beschikbaar voor alle telefoons. De volgende powerbanks zijn een echte aanraders en worden ook wel beschouwt als “Best power bank van aankomend 2018”!

Xiaomi powerbank

Het merk Xiaomi wil graag een kwaliteit product leveren. Omdat het gebruik van een powerbank razend populair is worden er veel namaakproducten op de markt aangeboden. Xiaomi heeft daarom een speciale code om de echtheid te kunnen controleren. Een echte aanrader is de Xiaomi powerbank 10000. Deze powerbank heeft ongeveer 7 uur nodig om opgeladen te worden. Een iPhone kan wel 4 keer worden opgeladen wanneer de powerbank helemaal vol is. Voor het merk Samsung is deze powerbank ook uitermate geschikt. De powerbank wordt gemaakt van aluminium waardoor oververhit raken bijna onmogelijk is. Door er een hoesje bij te bestellen is de powerbank beter bestemd tegen een stootje

Movadi powerbank

Deze powerbank is erg klein van formaat en dus makkelijk in je zak te stoppen. Deze powerbank is binnen zeven uur opgeladen en kan de meeste telefoons 2 keer opladen. Deze is goed te gebruiken als Samsung powerbank maar voor een iPhone kan je er ook goed gebruik van maken.

Aukey powerbank

Deze powerbank beheerst over heel veel vermogen. Wanneer de powerbank helemaal vol is kan je een telefoon wel 12 keer opladen. Deze powerbank is erg handig als je voor lange tijd op vakantie gaat en je geen beschikking hebt over stroom. Met deze powerbank is het mogelijk om 2 telefoons tegelijk op te laden. Door de aanwezige Quick Charge technologie zal je telefoon een stuk sneller worden opgeladen.

Welke eisen stel je?

Maak je veel gebruik van je telefoon dan stel je waarschijnlijk andere eisen dan een persoon die er minder gebruik van maakt. We zetten een aantal gestelde eisen aan jouw beste power bank op een rijtje.

  • Batterij
  • Uiterlijk
  • Oplaad mogelijkheden

Maak je veel gebruik van de powerbank? Het is dan slim om een powerbank te kiezen die een hoge batterijcapaciteit heeft. Wanneer je er minder gebruik van maakt is een hoge capaciteit overbodig. Voor veel mensen is het uiterlijk van de powerbank ook een belangrijk puntje. De meeste powerbanks zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Wanneer je kiest voor een powerbank met veel capaciteit zal die een stuk groter zijn. Dit kan onhandig zijn als je de powerbank in je broekzak mee wil nemen. Bij sommige powerbanks is het mogelijk om meerdere telefoons tegelijk op te laden, en zit er een onderdeel in die ervoor zorgt dat je telefoon een stuk snelle oplaad.

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.