De S5 batterij problemen?

Om verschillende redenen kun je problemen krijgen met de S5 batterij. Het is vervelend. De accu kan ineens snel leeg gaan of het mogelijk helemaal niet doen, zelfs niet na een hele nacht aan de lader. Een normale S5 batterij kan grofweg goed zijn voor 27 uur beltijd, 9 uur surfen, 11 uur video en vele uren muziek. Wanneer hij het echter niet goed doet dan kan het anders zijn. De batterij kan dan sneller leeg gaan en minder lang meegaan. Vervelend. Wat moet je immers met een telefoon zonder een goed werkende batterij. Toch?

De S5 Batterij loopt snel leeg

Een veel gehoord probleem is dat de S5 accu snel leegloopt. Je laadt hem de hele nacht op en hij geeft 100% vol aan. De stekker haal je eruit en je gaat hem gebruiken. Nog voordat je de deur uitgaat geeft hij al 85% aan. Je gaat op pad gebruikt hem wat en met de lunch geeft hij 20% aan. Dan een kwartiertje later is hij opeens uit. Het is bijzonder vervelend. Het is goed om dan snel een andere batterij te halen voor je S5 toestel.

Wat kun je het beste doen?

Je kunt het beste niet direct in paniek raken. Het is goed om het wat tijd te geven. Laadt het toestel meerdere keren compleet op en laat het dan weer afnemen. Mogelijk, dat het daarna wat beter gaat. Ook kun je de SD kaarten uit het toestel halen. Soms kunnen ze voor problemen zorgen.

Ook kun je het toestel een keer in de veilige modus opstarten. Misschien is het een app welke veel power gebruikt. Het is dan belangrijk om deze app natuurlijk te verwijderen. Werkt de batterij wel goed in de veilige modus? Dan moet je hier naar kijken.

Een noodgreep kan zijn om je toestel weer naar de fabrieksinstellingen terug te zetten.

Werkt het nog niet goed? Dan is het tijd om voor een andere batterij te kiezen.

Waar koop je een S5 batterij?

Er zijn natuurlijk verschillende plekken waar je een S5 accu kunt kopen. Het is belangrijk om het te kopen op een plek waar je hem kosteloos kunt ruilen. Als je de S5 batterij online koopt dan zou je kunnen kijken of hij kosteloos geretourneerd kan worden (inclusief de porto kosten). Als dit het geval is dan zit je goed.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.