4x handige gadgets voor in de auto

De coronasituatie heeft veel invloed gehad op ons rijgedrag. Nadat maatregelen werden aangekondigd zag de ANWB een enorme daling in het aantal mensen op de weg en het aantal files. Een goed teken, aangezien het demissionair kabinet ons dringend verzocht om zoveel mogelijk thuis te werken. Maar nu de situatie langzamerhand verbeterd en versoepelingen zijn ingevoerd zullen we vaker de auto pakken. Bijvoorbeeld om op vakantie te gaan of om op kantoor te werken. In deze blog praten we je bij over de nieuwste handige gadgets voor in de auto, zodat je in een mum van tijd weer gewend bent aan comfortabel autorijden.

Koffiezetapparaat voor in de auto

Je kent het wel: na een paar uur rijden verlang je naar een kop koffie. Dan kun je natuurlijk stoppen bij een Duitse Rastätte voor veel te dure koffie terwijl je onderweg bent naar Italië, maar je kunt ook een koffieapparaat voor in je auto aanschaffen. Met het Presso X koffieapparaat zet je onderweg, wanneer de batterij volledig is opgeladen, vier heerlijke kopjes Nespresso. Het koffieapparaat moet je van tevoren opladen en vervolgens kun je ‘m overal gebruiken. Gaat de batterij onderweg leeg? Geen probleem. Je kunt de Presso X namelijk opladen via een USB aansluiting. Je kunt er dus voor kiezen om een sigaretten adapter te kopen en de en het apparaat hiermee op te laden. Zo ben je altijd verzekerd van een lekker kopje koffie onderweg.

Mini fridge

Naast een vers kopje koffie onderweg zijn gekoelde drankjes ook een absolute must wanneer je veel kilometers maakt. Gelukkig is er voor het koel houden van je favoriete drankjes in de auto ook een technologisch snufje bedacht: een mini fridge die werkt via een sigarettenadapter of een USB-kabel. In de koelkast passen zes blikjes die gedurende de hele reis koud blijven. Deze koelkast heeft een klein formaat waardoor je ‘m gemakkelijk boven de armondersteuning op de achterbank plaatsen. Zo heb je dus altijd koude drankjes en neemt de koelkast geen onnodige ruimte in beslag.

Drop stop

Nog zo’n situatie die iedereen kent en wil voorkomen: je telefoon glijdt via je broekzak in de middenconsole. Het kost je veel moeite en een aantal onhandige yoga bewegingen voordat je de telefoon tevoorschijn haalt. Gelukkig deze vervelende situatie in de auto verleden tijd. De Drop Stop is namelijk een kussen dat precies tussen het gat van de middenconsole en de stoel past. Zo raak je nooit telefoon meer kwijt in de auto.

Telefoonhouder

Op je telefoon kijken tijdens het rijden is onverantwoord. Daarom is het verstandig om een telefoonhouder aan te schaffen. Onder de bedrukte auto accessoires is de telefoonhouder enorm populair! Op die manier kun je toch navigatie volgen binnen jouw blikveld. Dat is veiliger dan wanneer je constant naar beneden moet kijken of je telefoon aan je oor hebt. Je kunt deze gadget aan de voorruit van je auto bevestigen of aan het ventilatierooster bevestigen. Telefoonhouders zijn bovendien beschikbaar in verschillende prijsklassen. Wil je er zeker van zijn dat je kiest voor een telefoonhouder met de juiste prijs- en kwaliteitsverhouding? Dan is het raadzaam om op de site van De Consumentenbond te kijken.

Als relatiegeschenk

Wil je collega’s die veel op pad zijn met de auto voorbereiden op lange autoritten? Kies er dan voor om ze een kit te geven met bedrukte gadgets voor in auto. Je kunt deze gadgets bedrukken met een bedrijfslogo of met een persoonlijke boodschap. Op die manier laat je zien dat je de veiligheid en rijcomfort van collega’s serieus neemt en creëer je ook een stukje branding.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.