Geld verdienen aan je oude Macbook

Heb jij ergens onderin jouw kast nog een oude of kapotte Macbook liggen? Grote kans dat deze nog aardig wat geld waard is. Doe jij daarom niks meer met jouw oude Macbook? Verkoop deze dan! Wel zijn er een aantal zaken waar je aan moet denken bij het verkopen van je oude of defecte Macbook. Daarom bespreken wij de belangrijkste punten waar je aan moet denken bij het verkopen van je oude of kapotte Macbook.

De voorbereidingen voor het verkopen van je Macbook

Het is belangrijk om je oude Macbook voor te bereiden op de verkoop. Dit houdt in dat het belangrijk is om de gegevens op jouw oude laptop, indien er nog bestanden etc. op staan, eerst ergens anders op te slaan. Maak daarom een kopie op een harde schijf of zet je gegevens in de Cloud. Daarna is het belangrijk om alle gegevens van de Macbook te verwijderen. Je wilt niet dat deze gegeven per ongeluk bij andere mensen terecht komen.

Het verkopen van jouw oude Macbook

Je oude maar werkende Macbook verkopen kan op verschillende manieren. Zo kan je deze verkopen aan een nieuwe gebruiker maar kan je je Macbook ook verkopen aan een winkel die deze vervolgens opknapt en weer verkoopt. Als jij je Macbook graag zelf verkoopt, doe dit dan op een verstandige wijze. Je wilt natuurlijk wel de juiste waarde voor jouw Macbook krijgen. Naast het verkopen van je oude Macbook is het ook mogelijk om deze in te ruilen. Het kan zijn dat jouw Macbook nog wel werkt, maar jij toe bent aan een nieuwer model. Dan is het mogelijk om jouw oude Macbook in te ruilen.

Wat gebeurt er met jouw defecte Macbook?

Niet alleen werkende maar ook defecte Macbooks zijn geld waard. Nu vraag je je misschien af waarom iemand geïnteresseerd is in het kopen van een oude Macbook. Het antwoord is dat veel van de onderdelen in jouw kapotte Macbook waarschijnlijk nog goed werken. Deze onderdelen kunnen gebruikt worden om andere oude Macbooks op te knappen en deze een nieuw leven te geven. Hierdoor is het verkopen van je kapotte Macbook ook nog erg duurzaam. Zo geef je je Macbook (of een deel hiervan) een tweede leven. Wil jij je defecte Macbook verkopen? Er zijn verschillende winkels die jouw Macbook inkopen om deze vervolgens een tweede leven te geven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.