Hoe werkt een Android Mediabox?

De Android Mediabox bestaat alweer een tijdje en is door de menigte positief ontvangen. De gebruikers zijn enthousiast over het beeld kwaliteit, de gebruiksvriendelijkheid en de mogelijkheden. In dit artikel vertellen we meer over de mediabox van Android en hoe het precies werkt. Lees snel verder wanneer je op het punt staat om een Android Mediabox aan te schaffen.

Wat is een Android TV precies?
Met de Android TV kun je ontzettend veel verschillende dingen doen. Het vergroot niet alleen de mogelijkheden van jouw smartphone, maar ook die van jouw televisie. Deze twee werken perfect samen iets wat in het verleden nooit het geval is geweest. De Android Mediabox stelt je in staat om films, series en sportwedstrijden op hoge kwaliteit te kunnen kijken wanneer je maar wilt. Bovendien geeft het je de mogelijkheid om je smartphone als applicatie te gebruiken. Zo kun je met je smartphone aangeven wat jouw televisie moet doen en deze bovendien gebruiken voor het spelen van games.

Hoe kun je starten met de Android TV mediabox?

Het enige wat je eigenlijk hoeft te doen is een Android TV mediabox bestellen. Deze kun je eenvoudig met een HDMI kabel aansluiten. Dit betekent dat je elke televisie kunt verbinden met de Android TV mediabox, mits het beschikt over een HDMI aansluiting. Wanneer dit niet het geval is kun je dus geen gebruik maken van de Android mediabox. Wanneer je de mediabox op jouw televisie hebt aangesloten, zal je een specifieke applicatie op jouw telefoon moeten downloaden waarmee je de Mediabox en jouw telefoon kunt connecten. Meer weten? Neem dan een kijkje op Android Mediabox bestellen. 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.