Hoe kies je een geschikte telefoonhouder?

Als je op zoek bent naar een geschikte telefoonhouder voor in de auto of op de fiets dan zal je merken dat er enorm veel keuze is in verschillende houders voor je smartphone. Om een goede keuze te maken hebben we uitgezocht hoe je nu de juiste telefoonhouder kunt vinden. De meeste houders zijn geschikt voor universeel gebruik, wat betekent dat je nagenoeg iedere telefoon in de houder kunt plaatsen.

Telefoonhouder voor in de auto

Om veilig de weg op te gaan is de beste auto telefoonhouder ideaal. Zo hoef je niet voor je navigatie op de stoel te kijken of als je telefoon wegschuift of valt deze weer op te pakken. Voordat je weg gaat stel je de navigatie in en zet de telefoon in de houder. Zo heb je goed zicht op je telefoon om de navigatie te volgen

Er zijn verschillende smartphone houders voor in de auto:

Telefoonhouder aan het raam: deze wordt met een zuignap aan het raam vast gemaakt en kan je zo op elke gewenste plek bevestigen. Nadeel hiervan is dat iedereen direct de telefoon ziet.
Dashboardhouder: dit wordt ook wel een dashboard houder genoemd, en je smartphone wordt met een zuignap of magneet bevestigd. Ook bij deze optie is de telefoon vaak van buitenaf al direct zichtbaar.
Telefoonhouder op het ventilatierooster: je kunt deze houder eenvoudig bevestigen aan het ventilatie rooster van de auto. Deze houder wordt vaak gekozen omdat de telefoon niet direct in het zicht is.
Telefoonhouder met een oplader: je kunt met deze houders ook je telefoon opladen. Sommige houders hebben ook Qi waarmee je de telefoon draadloos kunt opladen. De houder zelf wordt dan wel via USB aan het stroom of de sigaretten aansteker aangesloten.

Telefoonhouder voor op de fiets

Als je vaak fietsroutes fiets of op een plek bent waar je de weg niet weet dan is navigatie op de fiets erg handig. De telefoonhouder voor op de fiets kun je eenvoudig aan het stuur bevestigen waarna je er jouw smartphone in kunt plaatsen. Als je ook in de regen wilt kunnen fietsen dan kun je ook kiezen voor een waterdichte telefoonhouder voor op de fiets.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.