Portofoonheadsets speciaal voor bedrijven

Ben je ondernemer en heb je een kantoor met een x aantal medewerkers? En hebben deze medewerkers dagelijks veel telefoonverkeer af te handelen waarbij ze tijdens het bellen informatie met de beller moeten delen die ze op moeten zoeken? Dan is een headset eigenlijk onmisbaar.

Bijvoorbeeld in de situatie waarbij een helpdesk in het spel is. je kent ze wel, je belt naar een bedrijf haar helpdesk om informatie over een bepaald product in te winnen. Dit kan een fysiek product zijn maar ook een dienst bijvoorbeeld. Denk maar eens aan je bank.

De helpdeskmedewerker moet tijdens het telefoongesprek in de software van het bedrijf zoeken naar informatie om de vraag van de desbetreffende beller te beantwoorden. Hij of zij kan dit dan doen met beide handen want er hoeft geen telefoon vast gehouden te worden.

Maar welke headset moet je dan hebben?


Headsets


Headsets zijn er natuurlijk van vele verschillende merken. Zoek maar eens op dit artikel via google en je krijgt een waslijst.

Je moet echter een keuze maken.

Ten eerste is het handig om te weten hoeveel je er nodig bent. Is dit wellicht een enkele voor 1 medewerker? Of heb je tien medewerkers die een soortgelijke functie hebben en vaak informatie op moeten zoeken in het systeem tijdens bellen?

In dit laatste geval zijn er namelijk handige stations waarbij je de tien sets tegelijk op kunt plaatsen voor het opladen. Zeer praktisch en je ziet in 1 oogopslag of je alle sets nog compleet hebt.Draadloos of bedraad


Een andere keuze die gemaakt moet worden is of je een draadloze set of sets wilt of juist met draad.

De sets met draad zitten met een stekker rechtstreeks ingeplugd op de telefoon.
De draadloze werken via bluetooth.

Het voordeel van een draadloos systeem is dat je niet in de knoop kunt raken met de kabel. Ook is het makkelijker om met de draadloze headset even van je werkplek op te staan en bijvoorbeeld iets te pakken op het bureau naast je.

Het nadeel van dit systeem op bluetooth kan zijn de verbinding. Tegenwoordig zijn deze verbindingen wel al een stuk beter dan bijvoorbeeld vijf jaar geleden, maar toch kunnen ze gevoelig zijn voor storingen. Dat heb je met bedrade systemen niet. Hierbij is de verbinding eigenlijk altijd sterk.Oortjes


Naast de headsets met de welbekende beugel over het hoofd zijn er tegenwoordig ook veel varianten beschikbaar waarbij je alleen een oortje in je oren hebt. Dit kan ook weer bedraad en draadloos zijn.
Misschien vind je medewerker de beugel over het hoofd irritant en voorkomt dat dat ze lekker kan werken. Dan kan een oortje een uitkomst bieden.


Voor meer informatie bezoek Portofoonheadsets.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.