meest populaire influencers

Dit zijn de meest populaire influencers van Nederland

Influencers zijn mensen die beroemd zijn en dus ‘invloed uitoefenen’, vandaar de naam influencer. Beroemde influencers zijn mensen als Drake, Nicki Minaj, Taylor Swift, en Justin Bieber. Volgers kopen of Instagram likes kopen doen ook deze beroemdheden. Deze mensen zijn extreem beroemd, en ze krijgen duizenden volgers voor het promoten van producten door middel van posts die ze plaatsen. Ook in Nederland hebben we natuurlijk influencers. De bekendste Nederlandse influencers zijn: 

1. Anna Nooshin

2. Enzo Knol

3. Nienke Plas

4. Monica Geuze

5. Yara Michels

Wat maakt deze Nederlandse zo populair? En hoe kom je op het punt dat je zo bekend bent dat je er geld mee kan verdienen met het plaatsen van posts? Of misschien de belangrijkste vraag: hoe krijg je meer volgers? Volgers kopen of Instagram likes kopen?

Natuurlijk meer volgers

Het aantal volgers dat je hebt op Instagram wordt vaak gezien als hoe succesvol je bent als influencer. Dus hoe krijg je meer volgers op Instagram? Je kan Volgers kopen of Instagram likes kopen. Dit is het eerste waar je aan moet denken voordat je aan de slag gaat. Zie het niet als een snelle techniek. Je hoeft niet te wachten tot de aantallen beginnen om eraan te werken. Denk er in plaats daarvan over als een meer subtiele vaardigheid. Om een influencer te worden, moet je beginnen met het ontwikkelen van die vaardigheid. De beste manier om te beginnen is om een project te kiezen dat je echt leuk vindt. Kijk vervolgens naar alle volgers die je hebt en wat je met hen wilt doen. 

Privacy modus

Instagram is een coole manier om foto’s te delen en te ontvangen die gemakkelijk te delen zijn. Dit betekent dat je waarschijnlijk ook de app opent zonder dat je het doorhebt. Het is zelfs zo dat wanneer je een zware dag hebt of je klaarmaakt voor een belangrijke vergadering, dat je waarschijnlijk hebt geopend omdat je gestrest bent. Het maakt niet uit hoe druk je dag is, het maakt niet uit hoe stressvol, wat je ziet op social media is er nog altijd. Als je je foto’s niet graag deelt, kun je je Instagram-account op een privacymodus zetten. Op die manier worden jouw foto’s afgeschermd van mensen die je niet volgen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.